Näsin Kartanon galleria - Näse Gårds galleri

Galleria käsittää kartanorakennuksen ensimmäisen kerroksen seitsemän huonetta, joista yksi on kartanon vanha sali. 
PR-SERVICES OY/GALLERIA HANNA KAARINA

Vuonna 1991 perustettu PR-Services Oy on tiedottamiseen, matkailumarkkinointiin  ja taiteen vientiin ja taidenäyttelyiden järjestämiseen keskittynyt yritys.

PR-Services  Oy:n harjoittama galleriatoiminta tapahtuu Galleria Hanna Kaarina - aputoiminimen nimissä. Yrityksen varsinainen galleria toimi kymmenen vuotta Haikon Kartanossa Porvoossa ja Helsingissä Neitsytpolulla viisi vuotta. Galleria Hanna Kaarina on toiminut taidenäyttelyjen järjestäjänä jo vuodesta 1991. Kiinteistä gallerioista se luopui galleristien muuttaessa Etelä-Ranskaan. Näyttelytoimintaa se jatkoi mittavilla kesänäyttelyillä Suomessa ja viemällä suomalaisia taiteilijoita Ranskaan.

Ulkomaisissa toiminnoissaan yritys on vuodesta 1990 lähtien keskittynyt Ranskaan. Ranskalaisten yhteistyötahojen kanssa yhteistoiminnassa sillä on ollut mittavia näyttelyitä mm. Pariisin Luxembourgin puiston Orangerie:ssa, Ranskan Taiteilijaseuran linnassa Château des Tourelles:ssa, Versailles:ssa ja useissa kulttuurikeskuksissa eri puolilla Ranskaa. Yhteistoimintaa sillä on ollut myös lukuisten ranskalaisten gallerioiden kanssa. Vuodesta 1999 lähiten PR-Services Oy on vienyt useita taiteilijoita Ranskan taiteilijaseuran, La Société Nationale des Beaux Arts:n, Salonkiin, joka järjestetään vuosittain Louvren Carrousel:issa Pariisissa.

Nyt Galleria Hanna Kaarinan galleriatoiminta keskittyy Näsin Kartanoon Porvooseen.

Galleristi Hanna Kaarina Syrjäläinen, puh. 040 55 29 083